tisdag 26 juli 2011

Rapid Trident + rysk övning

Amerikanska luftburna trupper övar sen igår i Ukraina tillsammans med kollegor från en rad länder. Här har US Army en faktasida om övningen och här lägger man upp bilder från övningen. Nyligen eller fortfarande pågår en rysk marinövning på Krim, alltså inte långt ifrån den USA-ledda övningen. Osäker på den ryska övningens namn. Någon?

4 kommentarer:

Anonym sa...

hej läste om övningen i ukraina jag vart väldigt förvånad att vitryssland deltar det rimmar väldigt dåligt med den övriga inställningen mot regimen i vitryssland från nato eu mfl. ryssland verkar inte deltaga? har du något svar mvh A.K

Anonym sa...

Apropå Krim kan det vara en förövning inför flottans dag den 31:a juli i Sevastopol. Av bilderna att döma sker allt i och omkring hamnen i Sevastopol. Uppvisning av urlastning ur ett stort landstigningsfartyg är populära på flottans dag, finns flera upptagningar på du-tube på det temat.

Anonym sa...

min fråga är fortfatande varför diktaturen vitryssland deltar i övningen i ukraina och ej ryssland deltar det är mej märkligt kanske breznev har svaret. har sett dessa paraderande grodmän som kommer upp ur djupet och fortsätter på land. idiotiskt och löjeväckande.

rasputin sa...

kanske det är så att nato eu och usa har räknat ut lukasjenko och räkmar med vitryssland som en framtida nato medlem.