måndag 11 januari 2010

Ryssland leder, USA på andra plats

Som synes har bloggen tack vare SMB:s IT-stab bytt utseende och förhoppningsvis blivit intressantare. Exempelvis kan man här intill nu se vilka svenska bloggar jag följer ang. säkerhetspolitisk utveckling.

Av "ämnesmolnet" (etiketterna) framgår vad bloggen mest handlar om. På första plats ligger Ryssland. Men jag tycker det är värt att notera att jag tar upp amerikanska uttalanden och handlingar rätt ofta. För närvarande är amerikanska aspekter det näst mest vanliga på bloggen.

Jag har hittills valt att ha en hög tröskel för kommentarer. Dvs. det har gått att kommentera, men har varit krångligt. Nu har jag efter att ha blivit lite klokare (tack, Henrik!) ändrat så att alla med lätthet ska kunna kommentera. Jag har dragit mig för detta för att jag inte önskat se ovidkommande eller olämpliga saker under inläggen. En del vill ju av någon anledning göra reklam för konserverad gröt och spy galla över allt möjligt genom kommentarer. Sånt vill jag att man ska slippa läsa här. MEN genom att jag först får se kommentarerna för godkännande/nekande så finns inte risken att något spam-liknande ska publiceras här.

OK, då bloggar jag vidare.

Inga kommentarer: